Popolno ravnotežje

Današnji vozniki potrebujejo skuter katerega lahko koristijo sedem dni v tednu v vseh situacijah. X-MAX 400 je pripravljen, da ponudi ravno to. Kombinacija zmogljivega pogonskega agregata v lahkem okvirju skupaj z visokimi nivojem udobja in veliko prostora pod sedežem za dve integralni čeladi, ponuja popolno kombinacijo performans, ekonomičnosti, stila in funkcionalnosti.    


Popolnoma nov dinamičen stil

X-Max 400 je narejen, da bi impresioniral iz vsakeka kota pogledov. Športen in sofisticiran nov oklep je razvit iz DNK dizajna od naših modelov X-MAX250 in T-MAX530. Pri visokih hitrostih prednji oklep in vetrobransko steklo ščiti voznika in sopotnika pred vremenskimi vplivi med tem ko udobna podnica za stopala in stopničast sedež prinaša izjemno visok nivo udobja.


250 ccm okretnost, 400 ccm moč

Dobro poglejte novi X-Max 400 in zagotovo boste spoznali zakaj je ta premium skuter namenjen voznikom kateri pričakujejo največ. Nizka teža in kompaktne dimenzije naredijo ta dinamičen model izjemno okreten v mestnih ulicah. Kompakten okvir pa prinaša izjemno stabilnost na odprtih cestah.

 


Zmogljiv in ekonomičen 400ccm agregat

Zanesljiva moč tega dinamičnega in vsestranskega skuterja prihaja iz 4-taktnega, 1-valjnega agregata s tekočinskim hlajenjem ter DOHC sistemom s 4-imi ventili za gladko delovanje, ponuja več kot 54% več moči kot X-Max 250. Ta agregat prinaša izvrstno pospeševanje ter gladko delovanje pri vseh vrtljajih.

 


Opremite ga z vrhunsko dodatno opremo

Yamaha je razvila ponudbo športne in potovalne opreme, da bi lastniki X-MAX 400 personalizirali svoj skuter in ga prilagodili svojim potrebam z okusom in zahtevami. Predlagamo da obiščete vaš najbližji Yamaha center za vse dodatne informacije o najnovejši ponudbi originalne dodatne opreme Yamaha - vetrobrani, kovčki, zaščite , itd., kakor tudi za Akrapovič "slip-on" izpušne sisteme. 


Najkompaktnejši skuter v svojem razredu

Naj bo vožnja po mestu ali pa hitrih cestah, dodatni tovor je nepotreben. Dizajnirali smo okvir X-MAX 400, da bo najlažji in najkompaktnejši v svojem razredu. Rezultat je agilen in ekonomičen maksi skuter kateri ponuja izjemno zabavo v vožnji.


Premium kvaliteta in visoke perforformanse

Ta dinamičen skuter ne samo da prinaša najboljše performanse v svojem razredu, to je eden od najekskluzivnejših dostopnih skuterjev s premium kvaliteto. Stopničast dvojni sedež prinaša komfort v vsaki poziciji sedenja. Karakteristike kot instrumenti v avtomobilskem slogu ter LED svetila spredaj in zadaj naznanjajo kvaliteto tega skuterja.